پارچه کجراه 70% پنبه بخریم یا همان مدل های پلی استر ویسکوز؟ چرا مشخصات الیافی انواع پارچه کجراه برای لباس های کار اهمیت زیادی دارد؟
تنوع پارچه های کجراه در بازار پارچه بسیار گسترده است و نمی توان به یک پارچه برچسب مصارف خاصی زد!
خرید انواع پارچه کجراه پنبه ای صرفا برای لباس کار نیست و از این نوع منسوجات حتی برای تولید کیف و کفش، کاپشن و شلوار های مختلف استفاده می کنند. حتی لباس های رزمی از مصرف کنندگان انواع پارچه کجراه با مشخصات الیافی گوناگون هستند.
پیش از توضیح دقیق تر مشخصات پارچه های کجراه پنبه ای باید توجه کنید که قیمت این مدل منسوجات بسیار گرانتر از مدل های فلامنت و پلی استر ویسکوز است!
البته وجود الیاف پنبه در این پارچه موجب افزایش محاسن و مصارف متعدد آنها در صنعت پوشاک های صنعتی شده است.
بسیاری از صنایع و کارخانجات نیز برای پیشبرد تولیدات خود نیازمند پارچه هایی پنبه هستند که باعث خرید و فروش پارچه کجراه پنبه ای شده است.
پارچه کجراه پنبه ای چیست؟
پیش از شناخت بیشتر پارچه های کتان باید بدانید که منظور از کجراه نوع بافت پارچه است که حالت موربشان موجب نامگذاری آنها به کجراه شده است.
بنابراین پارچه کجراه می تواند با هر نوع الیافی تولید شود که در این مقاله صحبت ما در مورد پارچه های کجراه پنبه ای و پر فروش ترین آنها پارچه کجراه 70% پنبه است.
البته پارچه های دیگری مثل پارچه ترگال پنبه ای نیز در بازار وجود دارد که تفاوت آنها با کجراه 70 درصد پنبه به دلیل نوع بافت و وزن کمتر است.
همانطور که از نام این پارچه مشخص است از 70 درصد پنبه و 30 % دیگر پارچه از پلی استر می باشد.
توجه داشته باشید که درصد پنبه و پلی استر کجراه می تواند تغییر کند و این تغییرات میزان پنبه در کجراه باعث تفاوت در قیمت و ضخامت پارچه خواهد گذاشت. خرید پارچه کجراه لباس کاری همیشه باید مطابق با محل کار انتخاب شود، برای مثال کارکنانی که در معادن یا محیط های بسیار گرم کار می کنند قطعا لباس کار پلاستیکی برای انها کاربردی نخواهد بود!
بنابراین فلسفه اصلی تولید پارچه کجراه 70% پنبه از این جاست که بسیاری از مشاغل نیازمند منسوجاتی با دوام، خنک و با ضخامت ایده آل هستند. این نوع منسوجات به کتان لباس کاری و یا کجراه پنبه ای هم شهرت دارند.
پارچه کجراه 70% پنبه
پارچه کجراه هفتاد درصد پنبه از 70% کتان و 30% پلی استر تشکیل شده است. توجه داشته باشید این مدل پارچه در حدود 350 گرم وزن دارد که برعکس این مدل هم کارخانجات تولید کرده اند.
به عبارتی پارچه کجراه 30% پنبه هم در بازار وجود دارد که قیمت این مدل از 70% پنبه ارزانتر می باشد.
بنابراین هر تولیدی پوشاکی با این تنوع جنس می تواند محصولات متنوعی را تولید کند و برای مثال لباس های کار برای شرایط محیطی مختلف نیازمند پارچه با درصد های مختلف پنبه است.
کسانی که تجربه تولید لباس های کار را داشته باشند به خوبی می دانند که پارچه کجراه لباس کار تنوع زیادی دارد و حتما باید پوشاک مطابق با محیط کار انتخاب شود.
یک مثال ساده: فرض کنید که شرکت های نفتی و پتروشمی که مواد نفتی و آتش زا سر و کار دارند، در آب و هوای گرم مناطق خوزستان قطعا اگر لباس آنها از پلاستیک باشد بسیار آزار دهنده است.
مزایای پارچه های کجراه 70% پنبه چیست؟
- ضخامت و دوام عالی
- مقاوم در برابر آتش
- تنفس خوب پارچه
- عدم ایجاد حساسیت پوستی
- رنگبندی خوب
- برش و دوخت راحت
- اتوکش بسیار عالی
- قابل استفاده برای مصارف مختلف
آیا پارچه های کجراه 70 درصد پنبه معایبی هم دارند؟
درحالت کلی نمی توان به کیفیت پارچه کجراه 70% پنبه ایرادی گرفت اما به نسبت پارچه کجراه ویسکوز دارای قیمت بیشتری است. بنابراین از این پارچه کجراه کتان باید برای مشاغل خاص استفاده کرد.
برای مثال هیچ شرکتی برای پرسنل پیمانکاری که محیط کاری آنها هم جز مشاغل سخت قرار نمی گیرد هیچوقت از کجراه پنبه ای استفاده نمی کند.
این مدل از پارچه های کجراه پنبه ای نیز به نسبت سایر پارچه های کجراه پلی استر ویسکوز دارای رنگبندی محدودتری هستند.
کارخانه های تولید کننده کجراه پنبه ای کدامند؟
برعکس کجراه های پلی استر ویسکوز، تولید کنندگان پارچه کجراه 70% پنبه بسیار محدود هستند و به دلیل حساسیت این مدل منسوجات کمتر تولید کننده ای سراغ این پارچه های می رود.
البته قیمت تمام شده محصول و سرمایه مورد نیاز زیاد برای تولید این مدل منسوجات باعث شده است کارخانه های تولید کننده پارچه کجراه 70% پنبه بسیار محدود باشد.
کارخانه پارچه کجراه فدک، نساجی زرین پود، برند سعادت و فلاحتی از تولید کنندگان انواع پارچه کجراه هفتاد درصد پنبه می باشند.
کیفیت محصولات تولید شده از هر کارخانه متفاوت است و در زمان خرید حتما جنس پارچه را باید مورد بررسی قرار دهید.